De fotograaf: Jasper Hof


Wie ben ik?
Aangenaam, ik ben Jasper Hof! Ik ben fulltime professioneel fotograaf en gevestigd en werkzaam in groot regio Rotterdam. Naast regio Rotterdam werk ik door het gehele land. van Amsterdam tot Utrecht en verder.
Ik heb een grote passie voor fotografie en beeld, hierdoor kan ik mijn enthousiasme goed kwijt in de beelden die ik maak. Ik streef naar een hoge kwaliteit fotografie, meedenkend met de klant.

Ik ben actief op de diverse social media, volg me zeker ook op:
Facebook
Twitter
of voeg me toe op LinkedIn.


Wat doe ik allemaal?

In bijna veel foto’s die ik maak staat de mens centraal. De mens is mooi en dit wil ik in mijn foto’s laten zien. Graag wil ik mijn beelden bijzonder maken, een creatieve twist, een onverwacht element of gewoon mooi om naar te kijken.

Ik ben als fotograaf inzetbaar voor de diverse toegepaste fotografie. Onder toegepaste fotografie versta ik het fotograferen met als doel bepaalde media waarvoor mijn fotografie gebruikt gaat worden. Dit kan social media, een magazine, website, folder of reclame uiting zijn. Het denken in opdracht en wat de klant wil is een deel van mij.


Waar werkt ik?

Ik heb een fotostudio gevestigd in Barendrecht op de grens van Rotterdam op industrieterrein Reijerwaard. Dit ligt bij knooppunt Ridderkerk, waar de A15 en A16 elkaar kruisen.
De fotostudio is ideaal gelegen en makkelijk te bereiken met de auto en zo’n 2 minuten van de A15/A16
De reistijd is vanaf Rotterdam-Centrum 10 minuten, Breda 30 minuten, Utrecht 50 minuten en Amsterdam 60 minuten.

Ik werk zeer veel op locatie. Van portretfotografie tot vastgoedfotografie.
En uiteraard werk ik niet alleen in regio Rotterdam, maar ook in Utrecht, Eindhoven en verder!

Op locatie werk ik zowel met bestaand licht als met flitlicht. Een ‘model’ of object uitlichten en mooi neerzetten is dan ook wat ik regelmatig doe.


Waar sta ik voor?

Enkele kernwoorden zijn onder andere: Kwaliteitsbewust, gepassioneerd en sociaal. Altijd zin om te sparren over fotografie en het maken van mooie beelden.

Bekijk ook mijn bedrijfsfilm:Contactinfo:

Jasper Hof Photography

www.jasperhof.nl
jasper@jasperhof.nl
06 – 5497 4170

kvk: 24462315
BTW: NL 144217995 B01|
|
C o n t a c t
F a c e b o o k