Portretfotografie Brabant | Zakelijke portretten op locatie Waalwijk

Voor een opdrachtgever fotografeerde ik op de kantoorlocatie in Waalwijk een aantal portretten. We gebruikten de kantooromgeving als setting. Ik zette een aantal flitsers op om de personen uit te lichten. Voor portretfotografie is het belangrijk om de personen mooi in het licht te zetten en om dat goed te doen werk ik altijd met flitsapparatuur, zo creëer je een mooi uitgelicht beeld.

Portretfotografie Brabant | Zakelijke portretten op locatie Waalwijk

Portretfotografie Brabant | Zakelijke portretten op locatie Waalwijk
Portretfotografie Brabant | Zakelijke portretten op locatie Waalwijk


Ik fotografeer zeer regelmatig portretten op locatie voor diverse opdrachtgevers in heel Nederland. Van Amsterdam tot Brabant maak ik portretten op alle mogelijke locaties, van kantoor tot fabrieksruimte.
Bekijk hier meer portretfotografie en diverse recente series >>

|
|
C o n t a c t
F a c e b o o k